fredag, augusti 20, 2021

Trött i mössan

 Riktigt trött idag och vad det beror på är svårt att veta. Igår lämnade jag blod och började med en ny medicin för att om möjligt sova bättre och nog har jag sovit i natt alltid.... Å andra sidan så är detta första hela veckan efter semestern så det kan också vara därför som jag är trött.

Hur som helst så var jag på plats på jobbet på förmiddagen men när jag vid lunch åkte hem till hundarna och gick en promenad med dem så stannade jag kvar hemma och jobbade de sista tre timmarna hemifrån.

Vilade en timma efter jobbet och åkte sedan upp till skjutbanan där jag och Henke gick ut varsitt spår till hundarna. Medan spåren låg till sig så gick vi och tittade och plockade lite gula kantareller.

Spåren då...? Jo Esset började ok men missade första pinnen. Spårade med alldeles för hög nos men följde spåret ok resten av sträckorna och hittade övriga föremål. Vinna var lite svår att läsa men gick nog mestadels spåret bra och hittade samtliga föremål.

På promenaden var det en tjädertupp som verkligen tog en risk i livet eller vad sägs om att spatsera rakt upp på skjutvallen 

När vi kom tillbaka hem så blev det spagetti med basilika- och fetaostfyllda kycklingrullader till middag samt svamprensning men sen var jag så trött att efter att ha sett lite tv så somnade jag i soffan.

Inga kommentarer: