söndag, april 17, 2022

Arbetsdag med styrketräning

 Vaknade på morgonen och tog det lugn med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon. Vädret var åter igen fint och vi tog med tjejerna på en promenad innan Henke åkte iväg med återvinningen och jag tog med Esset till härbret dig även Göran och Zenitha kom. Idag körde vi med vilt igen och vi började med markeringar, enkla och dubbla. Esset var kanonbra, lugn och fin i passiviteten och snabb som en vessla och fin vilthantering i jobbet. Nu börjar avlämningarna med vilt sitta stabilt i händerna också. Vi hade en kanin, en korp, två änder och två kajor. Allt sveptes in lika fint trots att det var första gången med kajor men apporterar man korp så ska det ju inte vara några problem med små kajor.

Avslutade träningen med att alla hundarna fick ta varsitt sök med 6 vilt. Swosh sa det så var Esset inne med allt vilt. Så nöjd med dagens träning.

När jag kom tillbaka hem började jag gräva upp fler plattor från framsidan och fraktade dem till baksidan. Nu vill jag ha en riktig altan på framsidan.

Kämpade och slet med två fulla släpvagnslass innan jag tog med Vinna till härbret så att även hon skulle få jobba lite. Kastade ut ett sök med 7 dummiesar och gick sedan en promenad längst med ån. Esset var också med men den här gången var det bara Vinna som fick jobba och det gjorde hon fint.

Tillbaka hemma hade Henke slitit med betongringen så att den numera intagit rätt position uppe på kullen. Jag fortsatte slita med de sista plattorna så nu är alla borttransporterade till baksidan. Dags att börja planera för altanbygge.

Väl inne efter att ha varit ute sedan 10 i morse så käkade vi lite förrätt innan vi gick ut och mjukade upp kroppen i baljan. Välbehövligt efter detta styrkepass.




Kvällen blev lugn med middag och tv-titt.

Inga kommentarer: