lördag, april 23, 2022

Massor med fix

 Efter en lite lugn start på morgonen då jag hade lite lätt huvudverk så tog jag tjejerna på en kort promenad innan vi åkte iväg till Byggmax för att inhandla lite regelvirke för altanbygget. Priserna på virke är hutlösa så det drar verkligen i väg å då har vi ännu inte löpt regelvirket eller virket för räcke.

När virket var avlastat tog jag tjejerna på en promenad runt sjön medan Henke dammsög hemma då vi ska ha gäster ikväll. Stötte på en gigantisk spindel på vägen!

Har inte tidigare sett att vi haft Tibast som blommar nere vid ån men det var ett färgglatt inslag på promenaden.


Efter vägen stötte vi också på årets först groda som dock kröp ihop lite efter att Esset lagt tassen på den.

Efter lite snabb lunch förberedde vi efterrätten, tillbehören till varmrätten samt förrätten. Henke åkte in en sväng på systemet och sedan kände vi att vi behövde vila. Tyvärr tror jag att min kropp är lite i spinn igen nu för trots att jag är trött så kan jag inte koppla av utan upplever att jag får lite lätt hjärtklappning så nu gäller det att bromsa och tänka på vad och hur jag engagerar mig i saker och ting.

En kort promenad med tjejerna runt bäckenrundan och sedan fick de ta ett sök innan vi gick hem och besöket, Johan och Johanna anlände. 

Blev en mycket trevlig middag som vanligt. Avokado och räkröra till förrätt, 

Grillad entrécote och lammkotletter med friterad förkokt delilkatesspotatis och peppar- och bea-sås till varmrätt och sedan cheesecake med jordgubbar till efterrätt.

Kvällen avslutades vid 22-tiden och sedan satt jag uppe och såg tv till närmare midnatt i hopp om att vara riktigt trött. Tyvärr blev denna natten än mera sömnlös så jag somnade nog först vid 04:30-tiden och då skulle jag ju upp 07:30 så det blev inte många timmars sömn.

Inga kommentarer: