torsdag, april 21, 2022

Skogrunda

 Idag var jag på plats på jobbet hela dagen så till vida att jag inte behövde åka hem på lunch eftersom Henke gjorde det idag. Eftersom jag hittills bara sprungit en gång så passade jag istället på att ta en löprunda även på jobbet idag på lunchen. För första gången i år bestämde jag mig för att testa att springa i skogen och det är alltid jobbigt då det blir lite mera kuperat samtidig fokuserar man sig mera på stigen och var man sätter fötterna och inte på hur jobbigt det är så det känns på nått sätt ändå lättare. Såg dock på tiden att jag sprang långsammare och det berodde säkert både på att jag tog det lugnt och att det inledningsvis är mycket uppför. Totalt 3,5 km blev det ju i alla fall utan sällskap och utan draghjälp.

Efter lunch hade jag en inspektion nere på stan. Efter att den var genomförd åkte jag hem och gjorde den sista arbetstimmen hemma vid.

När Henke kom hem blev det en promenad genom byn och sedan middag och planering inför kommande altanbygge. Stegräknaren stannade idag på fina 15 396

Inga kommentarer: