onsdag, november 07, 2007

Effektivitet till max

Idag efter jobbet som i stort sett flöt på som vanligt så var effektiviteten hög. På lunchen gick jag till Åhlemsoch köpte reflexband. Hittade också ett fint tyg som jag köpte en bit av.

Efter jobbet hade jag tänkt springa men eftersom det blivit enormt halkigt när det idag frös på efter regnet så struntade jag i det. Gick istället en långpromenad först efter cykelvägen, genom skogen och ut på golfbanan. Promenerade där länge och gick sedan ut på vägen och in i skogen och hem igen. Blev en promenad på drygt 1,5 timmar.

Så fort vi kom hem satte jag mig vid symaskinen och sydde fast reflexbanden på Humlas sele. Gick rejällt trögt eftersom det blev alldeles för tjockt för min symaskin men till sist satt i alla fall reflexbanden där de skulle.

Gick ner och klippte till tyget och klädde sedan om de 4 matsalsstolarna. Går ju snabbt och smidigt när det är lösa dynor så det bara är att plocka fram häftaparaten. Blev riktigt fint! Stolarna ser mycket exklusivare ut nu!!!

När Henke kom hem blev det middag och sedan var jag helt slut och slappade en stund framför tvn innan jag somnade. Vaknade i soffan vid 00:30 och då var det ju bara att kasta sig i säng.

Inga kommentarer: