måndag, november 19, 2007

Swisch...

... så var ytterligare en helg till ända och en ny vecka har inletts. Idag blev det en heldag inne utan några särkilda planerpå jobbet. Skrivjobb med andra ord samt planering inför kommande dagar.

På lunchen gick jag ner och lämnade in mina nya kängor där en söm gått upp. Var lite nervös för det eftersom jag tappat kvittot men hoppades att de skulle komma ihåg mig eftersom vi ju köpte två par jag och Henke. Det blev inget snack, de sa direkt att de skulle fixa det och att jag skulle kunna hämta dem på onsdag.

Efter jobbet gick jag ut i lillskogen för att komma ut på hundklubbarna där jag tänkt träna lite lydnad. Det var enormt med folk där eftersom det var kurs både på bruks- och kennelklubben. Det var enormt oroligt upplevde jag det som för det var enormt mycket skällande på brukshundsklubben och mycket utfall mellan hundar både på kennel- och brukshundsklubben. Jag häll mig på min kant och hundarna var i alla fall inte påverkade av oroligheterna.

Neo var en riktig klippa. Körde fjärdirrigering, rutan, fotgående och inkallning med ställande och läggande. Neo var super i alla momenten, lite övertaggad på forgåendet men det kan jag bjuda på.

Humla var inte lika duktig. Körde samma moment med henne, dvs fotgående, inkallning med ställande och läggande, rutan och fjärrdirrigering. Forgåendet gick bra, rutan gick hyffsat men på inkallningen blev det många steg innn hon stod/låg. Fjärrdirrigeringen ville hon inte sätta sig på ens... Måste nog tagga henne med för det momentet...

Avslutade med inkallning med ställande med båda hundarna. Alternerade hundarna så att de verkligen fick koncentrera sig.

Väl hemma blev det lasagne till middag och sedan uppdaterade jag Neo och Humlas sidor på hemsidan.

Inga kommentarer: