fredag, november 16, 2007

På väg...

Idag jobbade jag bara halvdag eftersom jag ska åka ner till Linköping för att träffa Camilla och Anette med Maja (Humlas mamma) samt 4 utav valparna som skulle mentalbeskrivas. Gick i lite ovisshet in i det sista eftersom jag var lite orolig att det skulle snöa så mycket att det skulle bli inställt. Nu blev det inte så utan jag gick hem från jobbet klockan 12 och åt en snabb lunch och gick sedan en promenad med hundarna i skogen. Åkte sedan direkt från skogen mot Linköping. Det gick bra fram till Stockholm eftersom det var ljust men efter att jag passerat Stockholm blev det riktigt mörkt och slaskigt väglag så det blev jobbigt att köra. Väl framme i Linköping blev det svårt att i mörkret, samtidigt som man kör, även försöka läsa vägbeskrivning och se efter eventuella riktmärken. Ringde till sist till Björn och Gunilla med Bozz som jag skulle bo hos så att de fick guida mig sista biten.

När jag burit in alla grejer så gick vi ut en sväng med hundarna och gick sedan in och åt middag. Rostas och klyftpotatis samt en sås med vin och Whiskey. Smaskigt var det, måste bara få receptet på såsen!!!

Satt och pratade tills Annette och Camilla kom då blev det en ny lite promenad och sedan varma mackor med kantarellen. Inte för att man var så hungig men himla gott var det.

Vid 00-tiden kröp vi till kojs, skulle ju upp tidigt, kl. 06:00 för att åka till hundklubben för mentalbeskrivning.

Inga kommentarer: