torsdag, november 08, 2007

Lite lydnadsträning

Jobbade på idag. Blev lite mer splittrat än vad jag trott men sånt kan ju faktiskt vara kul. Dagen började med styrketräning i nära en timma. Åkte sedan iväg med Jonas för att spåra gårdagen utsläpp och vi hittade precis den källan vi från början trodde på. Bergsborrning och lite av det borrkax som bildas hade nått en bäck som färgats grå.

Tillbaka på kontoret igen blev det fika och sedan satte jag mig med omklassningen av miljöföretagen som ska ske vid nyårsskiftet. Efter lunch blev det ytterligare omklassning och sedan möte om vattentillsyn.

Direkt efter jobbet åkte vi och handla och när vi kom hem gick jag genom skogen till klubben för att träna lite lydnad. Mötte upp Helena klockan 17:45. Helena körde i huvudsak kvalitetsträning med Etta medan Aya och Noomi fick göra lite uppgifter lite "hipp som happ" om jag får uttrycka det så.

Neo och humla fick precis lika program och var rätt jämnbördiga. Humla bättre i fotgåendet, Neo stadigare på dumrutan där Humla först ville vrida sig när jag var bakom. Både var duktiga på förflyttningar i fjärren och båda var duktiga och stabila på rutan. Förutom detta fick de en platssittning vilket också gick helt OK.

Precis när vi började tränina började det snöa som sjuttom vilket jag tycker är kanon. Tyvärr gick det snabbt över till regn vilket var mindre kul. Efter ett tag var jag blöt och blev jättefrusen så jag var tvungen att gå hem Frös som ett djur på promenaden genom skogen.

Väl hemma blev det middag och sedan kröp jag ner under filten för att få upp värmen igen.

Inga kommentarer: