söndag, november 04, 2007

Enånger dag 2

Sov lite sådär i natt och vaknade tidigt men låg kvar till 08:30. Åt frukost och gick sedan en långpromenad. Jag och Henke gick ut med vovvarna i skogen så det blev en rejäll promenad. Gick ut och kollade en stenkällare som vi sett på avstånd, idag kom vi ända fram. Lite bilder från promenaden. Som synes ligger fortfarande lite snö kvar på backen men snart är den nog borta.

Humla
Neo
Humla och Neo i källaren
Humla och neo uppe på källartaket
Humla ute på täkten
När vi kom tillbaka till huset så gick jag och Henke upp till en Bergtäkt. Lasse och Anton körde fylhjuling och hundarna hängde såklart med... Ännu fler bilder kommer här:

Lasse och Anton på fyrhulingen på väg upp på bergstäkten

Alla på plats på "toppen"

Lasse, Henke och "leksaken"

Anton hittade en "fåtölj"

Humla och Neo på "toppen"

Lasse och Anton på väg ner igen

Över stora stenar
Tillbaka i huset efter ett par timmar och då blev det köttfärlimpa och makaroner till lunch. Klokcna hade nu blivt runt 14 så det var dags att åka hemmåt. Väl hemma var vi trötta och Henke lite frusen så han hoppade i badkaret medan jag somnade en stund i soffan.

Åkte sedan och tittade på en bil som precis kommit ut på Blocken. Få se om vi köper den i morgon. Ska bara kolla upp en detalj först.

Kvällen avslutades med pizza och dessutom bokade vi en lyxweekend i Uppsala tillsammans med Ida och Gösta. Kommer att åka ner den 24:e november för att bo lyxigt, äta gott å så shoppa såklart.

Inga kommentarer: