måndag, november 26, 2007

Nytt objektiv

Idag efter fikat åkte jag upp en snabbis till Elgiganten för att byta objektivet. Gick sedan direkt in på Expert och köpte ett nytt Nikon 55-200 objektiv. Ville egentligen ha ett 70-300 men det var 3 gånger så dyrt så jag kan lugnt lära mig med det här.

Väl tillbaka på jobbet igen blev det möte med Plan- och bygglov samt representanter för ett företag vars oljecisterner blivit underkända.

Tog långlunch och gick en skogspromenad med vovvarna samtidigt som jag testade att det nya objektivet funkade som det skulle. Här kommer några testbilder. Det var tråkigt fotoväder för det var alldeles grått ute men testa måste man ju.





På jobbet satt jag och sorterade samtliga mina miljöobjekt och rättade till lite i registret. Nu är det nästan klart så då kan jag räkna lite på tillsynstiderna...
Efter jobbet blev det middag och sedan en kort kort promenad eftersom jag kände mig så enormt omotiverad att göra nått... Hundarna fick gå fint i koppel hela promenaden och de tycker nog att det är bra att jag inte är så sur och tvär i vanliga fall för idag var verkligen mitt tålamod lika med noll. Personligen tycker jag nog att jag borde vara så här oftare för hundarna gick som små änglar vid min sida...

Inga kommentarer: