måndag, november 12, 2007

Power-walk & 17350

Idag var första dagen på veckan som jag ska åka hem på lunchen igen. Härligt, nu blir det långluncher igen!!! Tog tag i lite snabba ärenden idag och började sedan med mina listor över cisterner i Hudiksvall och Nordanstig.

På lunchen åkte jag som sagt var hem och kastade i mig lite mat och gick sedan upp i skogen med hundarna. Det snöade, eller snöblandat regn är väl en mera rätt benämning. Hundarna sprang som sjutton och tyckte det var härligt att det regnade. Tog några bilder med den gamla pocketkameran men de blev väldigt gråa och tråkiga...



Efter en och en halv timma var jag tillbaka på jobbet och fortsatte med mina listor samt började fila på två skrivelser till restauranger som saknar tillstånd.

Innan jag åkte hem gick jag ner på stan och köpte en ny bläckpatron till skrivaren så att jag kan skriva ut lite bokföringsdokument till morgondagens möte. Väl hemma bytte jag om för att gå ut och gå. Precis innan jag skulle gå kom jag på att det ju var min springdag. Orkade inte byta om utan bestämde mig för att gå Power-walk istället. sagt och gjort, gick bort till skolan, lämgst slingan i skogen och ut på golfbanan. Vidare längst vägen och hem igen. Va ute i ca en timma och gick fort som skjutton. Märkte att jag inte blev lika anfådd som när jag springer men det kändes mer i kroppen så jag tror att det tar på rätt bra att gå i det tempot.

Väl hemma blev det kycklingpaj och sallad och sedan skrev jag rapporten till försäkringsbolaget, sammanställningen til Vuxenskolan och printade ut bokföringsrapporterna. Resten av kvällen spenderade jag framför tvn. Noterade ett nytt High-score på stegräknaren idag... 17.350 steg!!!!

Inga kommentarer: