fredag, november 09, 2007

Fredagmiddag med träningsgänget

Idag på jobbet var jag ute en sväng och kollade på en plats där det dumpats slaktavfall i skogen. Det visade sig att det pågått i flera år så när jag gick i ravinen hittade jag ett 20 tal älgkranier, ben och annat... Inte fräscht alls för privatpersoner som vandrar längst stigen. Kan ju dessutom dra till sig exempelvis bjärn vilket man ju såklart inte vill eftersom platsen bara ligger ca 400m från bostadshus.

Efter jobbet hämtade vi nya saaben som nu fått nya vinterdäck och sedan körde vi upp Lasse och Birgittas bil på Håsta. Snabbt hem och bytte om för en joggintur med hundarna, snabb dusch och sedan iväg till Helena och Melker där vi skulle äta middag med hundträningsgänget.
Vi hade beställt mat från Britt-Maries Catering och som vanligt var det helt suveränt gott. Tunnbrödkorg med laxröra till förrätt, fläskfilé, klyftpotatis, rödlöspaj och sås till varmrätt och sedan vit chokladpanakotta med bär till efterrätt. Smaskens!!!

Henke, Fredrik, Zandra, Jeanette, Helena, Karina, Gilla och Roland
Henke, Fredrik,Zandra och Jeanette
Jeanette, Therese och Helena. Melker sliter i köket
Karina, Gunilla och Roland

Blev en trevlig tillställning då klockan hastigt och lustigt blivit 12 och folk började trappa av då det fanns stackare som skulle upp tidigt och jobba på lördag.

Inga kommentarer: