lördag, november 24, 2007

Oh shit...

PM:et på stora Stokholm har lagts ut på SKK:s hemsidan nu och det är 71 tollare + 2 avelsgrupper anmälda!!! Aldrig har det väl varit såå många??? Inte så många färre än Golden som var 120 om jag minns rätt.

Idag var jag inne hela dagen, på förmiddagen blev det lite skrivjobb och på eftermiddan blev det miljömöte. Där emellan var vi på Noj's, thai-fredag och käkade igen, känns som evigheter sedan så det var riktigt gott!!!

Efter jobbet åkte vi och tittade på en nu dator eftersom jag inte kommer att köpa loss personalköpsdatorn till ockerpriset som kommunen kräver!!! Vi får se vad det blir för dator så småningom...

Väl hemma tog jag med hundarna på en promenad. Bestämde mig för att bara gå en kortis idag... Väl ute så bestämde jag mig för att gå till golfbanan eftersom det kommit lite nysnö och det var fullmåne så räknade jag med att det skulle vara rätt ljust där idag. Mycket riktigt, behövde inte ha på pannlampan och hundarnas blikhalsband var lverflödiga men de lyst som vanligt i alla fall. Gick en hyffsad runda trots allt och när jag kom fram till platsen då jag kommer ut på en väg och skulle koppla hundarna igen noterade jag att Humlas blinkhalsband var borta. Jaha, eftersom Humla var iväg på egen hand en sväng och hittade ett revben så antog jag att det var då hon tappat det. Bestämde mig för att gå tillbaka samma väg för att eventuellt hitta det medan det fortfarande lyser. Det var altså bara att vända och gå tillbaka samma väg som vi kommit. Inget halsband på banan och när vi kom till platsen där Humla varit borta så hoppades jag att hon skulle visa mig vägen dit hon hittade benet. Humla och Neo gick in i skogen på ett stäle så jag gick omkring och letade men gav till slut upp. Gick tillbaka ut på banan och då sticker det rakt över och in i skogen på andra sidan. I diket stannade hundarna och där var alldeles fullt med blod så det var nog nån som skjutit ett rådjur där idag. Letade i skogen på den sidan men efter en stund gav jag upp igen. Hade varit ute länge så vi fortsatte gå tillbaka och tror ni inte att 50 meter in på banan låg halsbanden. Humla hittade det och apporterade det till mig. Hon hade altså tappat det direkt!!!

Eftersom vi nu varit ute riktigt länge så var det närmaste vägen hem. Väl hemma mätte jag upp på www.iform.se att vi gått 1 mil!!! Ha, jag som bara skulle gå en kortis!!!

Blev packning inför helgen när jag kom hem och sedan blev det en GT. Middag intogs ovanligt sent, kl. 21:30 åt vi pizza som Henke gjort medan jag var ute. Såg Idol och somnade sedan...

Inga kommentarer: