torsdag, maj 06, 2010

Fullkomligt utvilad

Vaknade och kände mig för första gången fullkomligt utvilad. Jag har inatt sovit som en stock hela tiden från att jag kröp ner i sängen tills klockan ringde kl.05:50. Härligt! Gick ner och skulle duscha men då slog det mig att idag ska jag träna. Tog istället på mig träningskläderna, käkade frukost och sedan åkte vi till jobbet och jag började med att gå ner i träningslokalen och tränade i 40 minuter. Duschade och njöt sedan 15 minuter i massagestolen innan jag gick upp på jobbet.

Efter jobbet åkte vi iväg och handlade och sedan käkade vi räksoppa innan jag tog med Humla till Iggesund för att träna lite igen. Vi (jag, Helena och Zandra) kör ju stenhårt med viltträning nu för att höja tempot och motivationen för våra hundar. Vi har alla tre lugna och lita långsamma hundar och alla går igång på vilt så därför använder vi oss av vilt som motivation i träningen just nu. Träningen gick toppen å vi är ju så konsekventa och effektiva nu och kör effektiv i 1 timma, varken mera eller mindre.

Hemma igen så packade jag och tog ut vägbeskrivning till Ockelbo för i morgon väntar internat med Sanna Hallgren (Kennel aktiviva).

Inga kommentarer: