söndag, maj 23, 2010

Regn regn och åter regn

Vaknade till en extremt grå och tråkig dag. Spöregnade ute så jag tänkte att idag ska jag ligga under filten och se en bra film. Hundarna måste dock ut även om det regnar så jag och Henke tog med hundarna ner till båten. Tog också med mig en duva och en skata så att Humla skulle få apportera lite riktigt blött vilt. La ut viltet på ett gräsområde vid hamnen och gick sedan till båten. Henke skrev av en massa nummer från båt, motor, drev osv så det tog ca 10 minuter i spöregnet innan vi gick tillbaka till gräsområdet. Neo fick gå ner och bada medans jag skickade ut Humla. Hon plockade in de både viltet i ett nafs så jag gömde dem ett par gånger till men inga problem. Även Humla fick sedan bada inna vi promenerade hemmåt. Trots att hundarna simmat så var inte de blötare än oss, vi såg ut som dränkta katter allihop.

Hann inte vara hemma länge innan Ida ringde och frågade om vi ville komma och fika. Hon höll på att baka så det skulle bli nybakat! Vad svarar man när man får en sån fråga? Vi kommer såklart! Mmmm rabarberkaka och grädde, smaskens!

När vi kom hem satt jag vid datorn ett tag innan jag tog hundarna på ytterligare en regnig promenad. Sedan grillade vi och vi hade tur för då hade det slutat regna. Kvällen spenderades tillsammas med Wallander.

Inga kommentarer: