lördag, maj 15, 2010

Sommar i Änga

Idag var det helt underbart väder. 20 grader varmt å vi var uppe vid 9 tiden. Efter frukost tog vi bilen till Kännavallen och promenerade i skogen en långpromenad. Hundarna och vi njöt av värmen men den tog också på hundarnas kraft så när vi kom till baka till vallen så gick vi ner till Kännasjön så att de fick bada. Sedan blev det kaffe och fika innan vi vände hemmåt mot Änga igen.



Där grillade vi hamburgare till lunch och sedan satt vi alla 4 i varsin solstol och bara solade och njöt. Vilken sommarvärme. Vi blev sittande fram till klockan 17 då vi beslutade oss för att åka hem.

Vilade en stund hemma och efter en stund så kom grannarna över och ville diskutera så nu är det gjort. De bad om ursäkt för att de blivit så arga och sedan kom vi fram till en lösning som vi bägge kan acceptera. Henke klippte sedan gräset medans jag monterade ner gården och började flytta hundluckan som nu måste flyttan till andra sidan. Det tog nån timma så middagen intogs sent, vid 21-tiden.

Henke stack sedan ner på stan och gick ut på krogen med grabbarna medans jag njöt framför tvn och bara tog det lugnt. Gick och la mig vid 00:30.

Inga kommentarer: