torsdag, maj 13, 2010

Uppsala ToR

Idag tog vi verkligen dagen helt spontant... Steg upp runt 8 eftersom både jag och Henke var vakna då. Tog det lite lugnt men kom sen på att jag nog ville ha nybakade scones till frukost. Sagt och gjort, slängde ihop en deg och gräddade dem sedan blev det scones, marmelad och ost frukost.

När vi ätit kom vi på att idag var en bra dag att åka och titta på en båt som vi var intresserad av. Jag hade lite räknat bort båt denna sommar så jag var väl måttligt inspirerad över att åka men nu blev det i alla fall så. Hela vägen ner till Uppsala och tillbaka var jag helt asocial och lyssnade på slutet av ljudboken som jag började med när jag åkte ner till Söderköping.

Båten var kanonfin så nu är nog jag den som är mest på att vi ska köpa den så vi får väl se hur vi gör. Får fundera lite i helgen, det är ju mycket pengar!!!

På hemvägen stannade vi till i Änga och gick en sväng med hundarna på täkterna inna vi begav oss hemmåt. Väl hemma blev det grillning vilket vi hann precis före regnet kom. Kvällen bjöd på Hockey för det var verkligen ingeting annat på tv...

Inga kommentarer: