måndag, maj 31, 2010

Tillbaka till verkligheten

Till att börja med...

Tack för alla grattulationer på facebook, i gästboken och via mail. För egen del säger jag bara Äntligen!!!

Idag var det verkligen tillbaka till verkligenheten och jobbet. Hade ett ärende som jag inte såg fram emot och det var att sätta förbud för livemusik på ett nöjesställe i centrum. Det visade det sig dock att att det var onödigt i alla fall så här inledningsvis. Jag och Emma gick och pratade med ansvariga på stället och de lät förstående så för hoppningsvis blir det inga problem,

Skrev också ihop ett viktig beslut mot Iggesund Hårdkrom med anledning av konkursen så det känns som om det var en riktigt effektiv dag. På eftermiddagen blev jag dock trött så när vi åkte hem stannade vi till i hamnen men då fick Henke gå ner till vår båtplats och fixa lite med de rep som skulle fästas inför kommande sjösättning.

Efter detta åkte vi och handlade innan vi slutligen åkte hem. Jag la mig då och vilade en stund innan jag tog med hundarna på en promenad upp i skogen. Tog också med 2 tennisbollar som jag la ut på ett stort område i skogen. Skickade först Neo och sedan Humla bara några sekunder efter. Tror ALDIG att jag sett Humla springa så snabbt, hon flllöööög fram. Hon är verkligen på hugget nu. Hundarna hittade varsin boll och kom in samtidigt så vi gick vidare. Blev en lugn och skön skogspromenad.

Väl hemma gjorde vi en rejäll pastasallad med kyckling, ägg, majs och andra grönsaker samt värmde bröd i ugn. Det var riktigt smaskens!

Kvällen spenderades vid datorn idag.

Inga kommentarer: