tisdag, maj 25, 2010

Genrep

Dagen på jobbet spenderades i huvudsak ute i Fågelvik. Vill ha den villan och tomten men den kommer väl att gå lös på sisådär en 5-6 miljoner å det är ju lite väl magstarkt för vår plånbok. Hur som helst så är det ett kanonställe å idag skulle vi ha nämnd där. Räddningstjänsten och kustbevakningen hade övningar på och i vattnet som vi kunde kolla på efteråt.

Efter jobbet stack jag och Helena iväg för genrepet inför helgen. Melker la ut ett sök med fem vilt. En kanin, en trut, en kråka, en duva och en skata. Hundarna fick inte se när söket las ut däremot fick de ett skott när vi kom till söket. Etta fick börja och plockad in 4 av de 5 vilten. Sedan var det Humlas tur och hon fick plocka in hela söket.

Båda hundarna fick avsluta med en markering med kråka och de skötte de också fint.

Söket las sedan ut på en ny plats. Humla fick nu ta in 4 av vilten sedan fick Etta ta in lika många innan vi gick ner till vattnet då Helena ville köra lite avlämningar från vatten. Nu är det bara att behålla den bra känslan å hålla tummarna att det går vägen i helgen. Blir sååå besviken annars!!!

Efter träningen åkte jag iväg till SSRK-båten. Gick och la ut ett dummiesök och hämtade sedan Neo. Han är nu helt och hållet sig själv å det är sååå härligt. Han tyckte det var kanon att få komma ut själv och jobbade fint på söket. Vi gick sedan en promenad så han passade på att bada å var sååå härligt glad och nöjd.

Kvällen spenderades med tidernas sämsta Eurovisionsslagerfestival semifinal genom tiderna. Hua...

1 kommentar:

catarina.strand@live.se sa...

Håller tummarna för er start i helgen!!!!
Lycka till!!!!