söndag, maj 02, 2010

IKEA

Det blev nästan en lika spontan dag idag. Helena ringde igår och frågade om jag inte hade lust att hänga med till IKEA så sagt och gjort. Vi åkte klockan 9:30 och hör och häpnad, vi var inte hemma igen förrän klockan var 17:30. IKEA tog tid men särksilt mycket inköp blev det inte men Helena och Melkers kök har kommit ett steg närmare färigt resultat.

Efter IKEA åkte vi till Plantagen och där blev det lite fler inköp, jordgubbsplant, tomatplator, lite blommir och lite dekorationsstenar.

Tyvärr var jag enormt trött och hade ont i skallen så jag hamnade i soffan direkt jag kom hem. Det gick inte över men vi tog en promenad med hundarna på kvällen. Neo är fortfarande paralyserad och får dras runt på promanden. Såklart var ju grannbarnen ute och smällde smällae även idag så nu är det 3 dagen i rad som det smällt och det är inte bra för Neo.

Hemma igen gjorde vi mat, hade förberett deklarationen igår så jag skickade in den på nätet idag så du är det bara att invänta pengarna. Efter detta hamnade jag i sängen igen. Tyvärr satt huvudvärken i hela natten så det var verkligen inte skoj när jag insåg att det egentligen var dags att stiga upp och gå till jobbet.

Inga kommentarer: