söndag, maj 30, 2010

Håsjö dag 2

Jag njuter fortfarande av gårdagens resultat och det ska bli skönt med en kort dag. Helena har startnummer 2 på dagens prov så vi kommer inte att vänta till prisutdelningen utan kommer att åka hem när hon är klar. Tyvärr hade hon lite otur idag eftersom första hunden bryter utan att ta in söket vilket resulterade i att hon inte hann se någon hund genomföra hela provet innan hon själv skulle starta.

Etta började dock övertygande och plockade in de båda landmarkeringarna jättebra. Transporten bort till söket (ca 100m) gick kanon och sedan plockade hon in 5 vilt på söket men det gick trögt för Etta idag. Riktade närsöket gick dock fint. Provet avslutades med 2 enkelmarkeringar på vatten å även idag krånglade Etta till det på vatten. Hon är säkerligen besvärad över att vara rakad vid öronen vilket resulterar i att hon lätt får in vatten i öronen. Mer likt Ettas vanliga jobb var det dock idag så vi hoppas på ett 2:a pris men väntade inte till prisutdelning utan åkte hem direkt och anlände till Hudik redan klockan 13:00. Hemsidan uppdaterades men sen var jag tvungen att lägga mig och vila.

Tack alla för grattulationerna på Facebook!!!

Nu är det bekräftat!!! Etta fick en 2:a idag och alla Seaspritehundarna i Nkl fick 1:a, 1:a, 1:a, 1:a HP och 1:a HP så vilken succe för hälsingehundarna på helgens prov!!! Grattis till oss alla!!!

Inga kommentarer: