tisdag, maj 04, 2010

Ingen bättring

Natten blev som befarat fruktansvärd. Upp och ner för att byta kylmask/värma vetesäcken. Vid 3 tiden försökte jag få i mig lite mat, en hårdmacka och ett glas mjölk och sedan la jag mig nere i soffan istället. Satte på tvn bara för att få nått annat att tänka på men inte lyckades jag somna för det. VId 5 tiden gick jag upp och la mig men värken släppte inte.

När Henke steg upp steg jag också upp och duschade och försökte hålla mig uppe (sitta och stå) för att se om det gjorde nån skillnat. Tyckte att spänningarna i nacken blev bätte men då blev illamåendet sämre så till sist var jag tvungen att lägga mig i alla fall.

Vid 10 var jag uppe och käkade fil och flingor och sen låg jag igen till 11:30. Då tog jag bilen till golfbanan så att hundarna skulle få springa av sig lite. Neo är fortfarande orolig och håller sig inne i skogen men hängde i alla fall med hyffsat.

Väl hemma igen ringde jag sjukvårdsrådgivningen vilket resulterade i ett samtal från en sjuksköterska på hälsocentralen så nu har jag en tid hos läkaren i morgon. Hoppas bara att jag inte behöver ha en lika hemsk natt igen. Nu MÅSTE huvudvärken släppa!!!

Inga kommentarer: