måndag, maj 10, 2010

Kortvecka

Japp, så var det en ny veckan men en kort sådan.... Jobbar bara måndag, tisdag och halva onsdag resten ledigt med undantag för Fredag då jag kommer att gå in och jobba två timmar mellan 10-12.

Idag var det arbetsmiljöutbildning för arbetsledare så halva dagen bara försvann... På eftermiddagen skrev jag ut lite skrivelse men inget märkvärdigt hände.

Efter jobbet åkte vi hem och käkade direkt och sedan åkte vi ner till Reffel eftersom det var städdag på båtvarvet. Jag gick först en sväng med hundarna medan Henke stannade och hjälpte till att dra fram en och vatten till en av raderna.

Neo var åter igen fruktansvärt rädd, skakade som ett asplöv innan vi började gå och sedan när vi gått en kilometer så var det stopp. Fick släpa, lirka, rycka och till sist lyfta honom i nackskinnet säkert 150m innan han åter igen började gå. Inte roligt att se honom så här... vet inte vad jag ska hitta på... På lunchen var första gången på 3 veckor som han var sig själv men det blev bakslag direkt ikväll. Måste nog ta och beställa tid hos veterinären till veckan.

När vi kom tillbaka till Reffel hade han i alla fall lugnat ner sig så han och Humla fick strosa runt när vi fixade med lite smått och gott. Efter en stund bröt de för korv och kaffe så vi åkte ner till hamnen och käkade och sedan åkte vi tillbaka till Reffen ytterligare en timma innan vi gjorde kväll.

Inga kommentarer: