fredag, september 03, 2010

Aldrig har vi tankat sååå mycket!!!!

Idag efter jobbet så känns det bara såå skönt att denna vecka är över. Usch vilken vecka det varit! Veckan slutade dock bra med ett besök av Ulrica, Daniel och 2 veckor gamla Julia. Egentligen var det ju inte så roligt besök då Ulrica kom och hämtade sina grejer då hon slutar jobba i Hudiksvall men det var ändå skoj att se henne igen. Å jag är imponerad hur man kan återhämta sig så snabbt från en graviditet och förlossning.

Efter jobbet åkte vi och handlade lite men sen var det dags att tanka båda bilarna. Hmm aldrig billigt att tanka en tom bil men ännu värre att tanka TVÅ tomma bilar. Gick väl på sådär en 1400kr å än var inte dagen över.

Åkte hem och gick en kortis med hundarna och packade lite grejer för att åka ut en sista sväng med båten för i år. Väl inbakade i båten, vattentanken fylld så var det dags att åka och tanka båten. Hmm ytterligare 2500kr på tankkortet, totalt 3900kr på en och samma dag. SÅÅ mycket har jag aldrig tankat på en dag tidigare!!!

Det var alldeles spegelblankt på havet när vi gick ut. Såå härligt att åka båt när det är så fint på havet. Vi åkte till Olmen som inte är så långt ut. Vi hade bestämt att vi bara skulle sova en natt så då ville vi inte åka så långt. Kom till Berghamn vid 20-tiden. Såklart var vi alldeles ensamma vid bryggan. Vi började med att gå en sväng med hundarna men sen var det hög tid att fixa middagen. Idag blev det parmaskinka-inlindad sparris till förrätt och sedan grillad rostbiff och grekisk sallad till varmrätt.

Det blev snabbt VÄLDIGT fuktigt och lite kylslaget i båten och när det sedan blev mörkt så gick det inte att se ut överhuvudtaget.

Vi var väldigt trötta både jag och Henke så efter en parti kort så gick vi och la oss, ca 23:30

Inga kommentarer: