onsdag, september 01, 2010

Bra träning, duktig flicka!!!

Full fart på jobbet även idag. Verkar som om allt ska hända just nu, Budget inför nästa år, organisationutredning, taxeändring, sanering Iggesund Hårdkrom, anställning osv osv. Är helt splittrad och hinner inte göra en sak utan att bli avbruten med något annat.

Hur som helst så blev det en 45 minuters övertid även idag även om jag skulle behöva sitta mycket längre men det får bli någon annan dag.

Efter jobbet åkte vi hem och gjorde mat. Idag blev det ugnsgratinerad falukorv med äpplen och tomater. Direkt efter maten gick Henke en prommis med Neo medan jag åkte iväg till Idsjön-Bodsjön för att träna lite dirrigering. Var spänd på att se hur Humlas igångar skulle vara, hade det gått in nått från förra träningen.

Gick första till ett smalt ställe på sjön och kastade över 2 dummiesar. Humla såg kasten. Gick sedan vidare och kastade ut en dummie i en vassrugge och gick vidare. Skickade snett längst med stranden till vassruggen. Stog ca 5 meter från vattenkanten och skickade. Å tjoho!!! Humla går direkt i utan att stanna vid vattenkanten. Hon sippar längst med kanten men inte riktigt hela vägen. Lyckas inte riktigt hålla kvar henne i vattnet utan hon går upp på land de sista 10 metrarna. Springer på land och hoppar sidan i och simmar ut till vänster enligt mina anvisningar. Rätt OK men det där med skick längsta med strandkanten är svårt.

Kastade i dummiesen på samma ställe igen och gick sedan en promenad innan jag gick till en annan del av sjön och skickade ut henne mot dummiesen. Än en gång, ingen tvekan med igången å den här gången stannade hon i vattnet hela tiden men nu var skicket längre ut från land. Supersnyggt!!!

Promenerade ytterligare en sväng och gick sedan tillbaka till de dumiesar jag kastat första. Skickade dock ca 50 meter från platsen där jag hade kastat över dummiesarna så det blev diagonala skick till höger över sjön. Än en gång, klockrent. Sista skicket på den sista dummiesen skickade jag från andra hållet, fortfarande diagonalt skick men denna gång till vänster. Helt suveränt duktig var hon å jag är såååååå glad över att hon gick i direkt utan kommandon. Visserligen visste hon att det låg nått där ute men de har inte spelat någon roll tidigare.

40 minuters träning till ända å jag åkte hem och hämtade Neo och åkte ut i skogen igen. Många bilar efter grusvägen gjorde att jag åkte efter en annan väg. Stannade och gick ut på ett nytt ställe å hittade en del kantareller så de följde såklart med hem.

Kvällen spenderades med James Bond

Inga kommentarer: