lördag, september 25, 2010

Laddar för en tidig morgon

I helgen var det tänkt att det skulle bli en mycket lugnt helg då jag dessutom skulle ta tag i SSRK bokföring men det får bli i morgon tänkte jag. Idag var jag på Dollarestore och Jysk för att göra klart hundhuset så nu har det en bänk i huset som är mjuk och god och med liggunderlag under det mjuka så att det ska vara lite varmt också. Ute i hundgården finns nera ett bord som de kan hoppa upp på elle ligga under. Helt klart med andra ord. Möjligen ska jag bygga ett tak ovanför bordet också men det blir nog inte förrän till våren.

Var sedan på ICA och handlade lite smaskens till kvällen och sedan var jag tvungen att tanka bilen som gått på ångor i flera dagar nu.

Var också förbi återvinningsstationen med plast, glas och alla pappersförpackningar och sedan ute i skogen och körde ett STORT tennisbollssök i tuff terräng med hundarna. Väl hemma blev i alla fall nedrevåningen dammsugen och sen kom Henke. Inte en lugnt stund med andra ord...

På eftermiddagen blev det ett varmt och skönt bad och sedan gjorde vi middag. Till förrätt blev det en sallad a la halvåtta hos mig. Babyspenat, chevré, bacon och valnötskärnor med en vinegrett på vitvinsvinäger, senap och honung. Är såå enkelt och gott!!!

Till varmrätt blev det grillat kött med rostade rotsaker bl.a morätter från landet.

Efterrätten blev en simpel kopp kaffe med ett rullrån.

Ett glas vin blev det också men inte mera då jag ska upp tidigt i morgon. Klockan 05:00 bär det av t´till Ljusdal för gåsjakt. Ska bli skoj!!!

Inga kommentarer: