torsdag, september 23, 2010

Svamptider

Nu är det verkligen svamptider. Idag efter jobbet så åkte vi först och tittade på lite sofffbord å nu har jag i alla fall hittat ett bord som jag kan tänka mig men ingenting finns hemma och det är lite trist att inte få se bordet i verkligheten.

Väl hemma blev det en snabb middag då vi stekte på hamburgare sedan åkte jag upp i skogen och pratade i telefonen. Ja eller tanken var väl att gå med hundarna och kolla lite efter svamp å det blev såklart också gjort däremot så pratade jag också i telefon hela tiden. Med vem? Helena såklart... Det hann faktiskt bli mörkt innan jag kom ur skogen. Usch, nu är vi snart inne i en tid då det man inte hinner vara ute efter jobbet medans det fortfarande är dagsljus. Inte en skojig tid!!!

Henke var i båten uner tiden som jag var i skogen så nu har han hämtat hem en massa grejer som behövdes tvättas/diskas så det var bara att ta tag i det när jag kom hem. Fyllde disk och tvättmaskinen till brädden.

Kvällen i övrigt (1,5 timmar) spenderades framför CSI samtidigt som vi rensade de 5 liter kantareller som jag plockat som sedan förvälldes och frystes in.

Inga kommentarer: