söndag, september 05, 2010

Idag blev det klippt

Vaknade tidigt så jag satte mig vid datorn en stund. Först vid 10 käkade vi frukost och då ringde Helena och frågade om det inte var dags att träna å det var det ju. Bara ett dilemma, hade inte fått reda på tiden för träningen var 10:30. Var bara till att kasta i sig en macka och åka till Iggesund fär zandra mötte upp med en alldeles färsk champinjon. Grattis hade spårat till sig ett tredje 1:a pris i Ökl viltspår, Bra gjort!!!

Vår träning blev ett sök där alla tre hundarna stog uppställda men där Humla skickades mest. Bra motivation och duktig var hon!!!

Avslutade träningen men dubbelmarkeringar för samtliga. Humla fick sina sista efter att ha sett de andra två hundarna så hon var taggad till tänderna å då kom det lite ljud och framförallt ett jätte startgnäll! Markeringarna löste hon dock hyffsat fint.

När jag kom hem krattade jag gräsmattan som Henke klippte. Henke klippte sedan häcken medans jag gjorde en bänk i hundhuset så nu kan hundarna ligga både uppe och under. Ska dock bygga till en liten pall för det kan nog vara lite högt för herr Neo när han är stel men en provhopp fixade han gallant.

Efter det så skulle jag åka upp och springa men nu hade min rygg gjort sig till känna så det var absolut omöjligt. Provade springa två sträckor men gick bet så jag promenerade så fort jag bara mäktade med istället.

Äntligen fick jag min abborrmiddag å himla mumsigt var det!!!

När vi ätit klart klippte jag Henke men sen däckade jag vid tvn. Hundarna har fått bra med motion idag å vi har fått en massa grejer gjorda på gården så det har varit en effektiv dag.

Inga kommentarer: