söndag, september 19, 2010

Valdag

Så har vi kommit till valdagen 2010, tänk att det redan är fyra år sedan vi röstade sist. Vi tog det i alla fall lugnt på morgonen. Tv, dator allt var ur funktion så jag torkade ur kaninfrysen och slog igång den. Dammsög sedan hela huset före vi åt frukost.

Efter det så tömde Henke vår frys och flyttade över allt till den rengjorde kaninfrysen som normalt är vår köttfrys. Stängde sedan av vår frys inne. Det är två år sedan vi frostade av den senast så det var hög tid.

Nu var det hög tid att gå en sväng med hundarna och den svängen gick till vallokalen. Gjorde vår plikt och röstade och sedan promenerade vi hem och hämtade tejp för att traska ner till båtenvarvet och fäste skyddsplattorna på släpte för till veckan blir det båtupptag.

När vi kom hem fick hundarna sitta i hundgården medans Henke klippte gräser och tvättade bilen och jag diskade och torkade ur frysen. När detta var gjorta "sparkade" jag igång den igen och sedan flyttade vi tillbaka allt igen. Passade också på att rensa bort lite gammalt...

På kvällen gjorde vi en gammal hederlig Kreolsk fläskfilégryta med cornicons, kabanossikorv, syltlök, oliver och paprika. Shit vad gott det var! Varför har vi inte gjort den på flera år?

Kvällen spenderades med valvaka och oavsett vem som vann så är det värsta att SD fick så stor andel röster, tragiskt!

Inga kommentarer: