torsdag, september 02, 2010

Splittrad

Just nu känner jag mig hyffsat splittrad för jag hinner inte sätta mig med en arbetsuppgift så dyker någon ny arbetsuppgift upp osv. Sitter med XX grejer att göra som jag i stort sett bara vet om ATT jag ska göra och NÄR det ska vara gjort (vilket är alldeles snart) men inte hur omfattande arbetet är eller när jag ska hinna få tid för respektive sak. Grrr! Frustrerande men samtidigt lite spännande.

Idag blev det 2.45timmars övertid och direkt jag kom hem stack jag ut och sprang. Blev en lite splittrad runda för först mötte vi en kross så då kallar jag ju in hundarna och gå. När den hade passerad så står en bil på vägen och det vet man aldrig vad det betyder så jag kopplade hundarna då det händer att det är andra i skogen med lösa hundar. Sedan kommer en cyklist som i och för sig inte föranledde nått särskilt och avslutningsvis så ringer mamma å då måste man ju såklart svara...

Hemma körde jag lite sit-ups och armhävningar å så blev det såklart en dusch.

Till middag idag blev det en kycklingrätt med purjolök, banan och cashewnötter med en curry-mangosås till. Behöver jag säga att det blev en rätt tidig kväll ikväll...?

Inga kommentarer: