tisdag, september 28, 2010

Lite viltträning i alla hast

Idag efter jobbet stod det klart att det skulle bli kvällsjobb också. Skulle jobba mellan kl.19-21 för att vara med på bullermätningar i en bostad som ligger i anslutning till ett potensiellt nöjesställe.

Blev därför en snabb middag som visade sig skulle vara inne i ugnen betydligt längre än vi räknat med. Gick därför ner till hästhagen och körde lite hund i avvaktan på maten.

Humla fick äta (ursäkta apporter) gås och kråka och Neo fick leta tennisbollar med husse. Humla strulade i avlämningen på första gåsapporten, kråkan var hon klockren på. Andra gåsskicket var hon klockren på och tredje skicket så trodde hon att det var matdags för då började hon plocka bröstet på gåsen. La ut igen och skickade när gåsen låg på magen och då kom den in fint igen. Genomgående var kråkjobbet perfekt!!!

Vad gömmer sig här då

En Humla med en rejäll pippi!!!
Å sneglar på Neo som inte ska få röra Humlas lilla pippi
Men guud vad enkelt det är att apportera kråka!!!
Hoppeli hopp över ängen...
Å sen var de stora j-veln igen...
Fint grepp måste man ha för att ta sig fram i det höga gräset


Åt middag och stack sedan iväg för bullermätningarna vilket var både lärorikt och intressant. Kom hem klockan 21 å då var jag sååå frusen. Drack te och åt lite kex innan jag gick och la mig men hela natten frös jag. Vaknade dock till vid 5 å då svettades jag istället så jag undrar om jag håller på att bli sjuk. Har även ont i halsen men ingen feber så det är bara att hålla tummarna att man slipper.

Inga kommentarer: