lördag, september 04, 2010

Årets sista tur

Japp, det var rätt kallt men framflrallt väldigt rått i båten i natt. Vaknade några gånger riktigt tidigt men somnade om vaknade vid 08:30 av röster. Steg upp för att ta en tur till dasset och konstarer då att det är jägare som precis ska ge sig iväg för att jaga fågel. Ååååå vad sugen jag var, tänk om man kunde få komma ut och jaga igen. Jag vill jag vill jag vill!!! Men de hade en hund å skulle dessutom jaga tjäder, orre och järpe.

Vi höll oss i närheten av båten och på än bort mot fisklägret för att känns inte bra när 6 stycken är ute och jagar på den lilla ön. Hörde nån smäll men det var inte förrän vid 11 tiden som det small 4 ordentliga knallar alldeles vid båten. De fick ett bra slut på jakten när de gick på en hel grupp orrar.

När de jagat klart och åkte vidare så gick vi en promenad runt ön innan vi åt lunch. Fler båtar anlände under eftermiddagen och vid 16-tiden bestämde vi oss för att bege oss hemmåt. Årets sista båttur var till ända men vi hade väldigt tur med vädret och båten har funkat fint hela sommare så det har definitivt varit en bra båtsommar i år. Nu återstår "bara" att hitta nån bra täckning/båthus där vi kan förvara båten i vinter.

Båten är nu tömd på kläder, sängkläder och badlakan och allt är upptvättat och fräscht. Resten tar vi med oss hem en annan gång.

Kvällen spenderades med pizza och tv/dator.

Inga kommentarer: