tisdag, november 20, 2012

Det gick föör fort!!!

Idag på jobbet var det full huggning fram till 10 då jag skulle åka upp på Memira för kontroll av ögonen idag. Fick med Helena som ville hänga med på IKEA dit jag hade tänkt åka en snabbis också. På vägen dit satt vi och pratade och jag var ouppmärksam vid när vi passerade en kort 50 sträcka på E4:an så helt plötsligt blixtrar det till. J-la skit!!!! Nu blir det väl en "glad" överraskning när det kommer en räkning på en sisådär 2400kr om nån vecka.

Ögonen såg i alla fall bra ut så får jag bara behålla körkortet så ska villkoret om glasögon bort så jag måste skicka in en anmälan om det.

På IKEA blev vi längre än det var tänkt och inte hittade det jag i första hand skulle ha heller. Några saker blev det dock, bla lite ljus, en överdragsklädsel till en fåtölj som vi har i vardagsrummet samt blommor från Plantagen.

TIllbaka på jobbet kom vi klockan 15 och då var det full huggning fram till 17:20 då jag och Gunilla åkte hem och istället tog hundarna på en långpromenad. Gick bort till golfbanan där de fick springa av sig ordentligt och gick sedan vidare hemåt efter vägen så vi var nog ute i 1,5 timma.

Henke röjde bland papper, bytte filter i ventilationsaggregatet och dammsög och torkade golvet under tiden. När jag kom hem ordnade jag med blommorna, vi käkade middag och sedan granskade jag objektsbeskrivningen över huset.

Vår fasta telefon slutade helt plötsligt att fungera under kvällen så som nån försöker ringa och det bara tutar upptaget så beror det på att telefonen är trasig.

Ännu en kväll då jag var trött resulterade i att jag somnade i soffan runt 22-tiden.

Inga kommentarer: