lördag, november 17, 2012

Fix och husvisning

Nog för att man var lite trött idag men det var bara att stiga upp när man ändå vaknade. Hade en hel del att stå i i dag. Huset skulle städas och det var nu hög tid att röja ut alla möbler som bara hamnat på övervåningen för att de "blivit över". Allt bars ut till garaget så det går inte att få in mycket mera där nu.

Klockan 13 kom några bekanta som söker hus i Idenor. Tyvärr tror jag nog att vårt hus är i minsta laget då de har två barn och dessutom är egen företagare och jobbar en hel del hemma. Huset ska ju ut till mäklare nu så det skulle ju ändå röjas så det var skönt att det blev gjort.

Var en sväng på stan och sedan bjöd vi hem Ida och Gösta på tacos ikväll. Det var flera månader sedan vi sågs sist. Begriper inte varför det ska bli så sällan numera...

Tog med Humla och Vinna på en långpromenad på golfbanan idag. De började nämligen jaga älg i "min skog" på eftermiddan så där vågade man sig inte in. Tur att det finns bra alternativ. Promenerade till banan och släppte sedan hundarna som fick springa av sig där. Eftersom det fortfarande är så varmt och helt snöfritt så är det dock golfare på banan så mellan varven fick jag koppla hundarna bara för att inte förarga nån men det funkade ju fint. Var ute i lite drygt en timma och gick ca 5,5 km.

På eftermiddan fick jag ont i skallen så jag blev liggande en stund medan Henke förberedde för middan genom att hacka och steka köttfärs. En halvtimma före gästerna kom så slängde jag mig i duschen och tack och lov så gick huvudvärken över så småningom.

Blev en trevlig middag som vararade till runt midnatt.Då hade Alice somnat så hon fick väckas men fick sedan åka vagn hem.

Vi satt uppe ett tag till och kom inte i säng förrän vid 2-tiden igen.

Inga kommentarer: