tisdag, november 06, 2012

Idag hände det mycket...

... på budgivningsfronten. Alldeles för många intressenter för att göra nått klipp det är tydligt!!!

På lunchen höll jag på att få spunk. Tog med hundarna upp i skogen och gick en promenad längst min lilla runda. Tjejerna nosade som sjutton men höll sig i närheten medan Neo hamnade på efterkälken som vanligt... Jag knatade på och vi fick en ovanlig erfarenhet när det kom en lågt flygande helikopter  som stannade till och cirklade ett varv över oss. Efteråt flög den vidare men vände snart och flög åter igen över oss tillbaka därifrån den kom från början.

När jag kom till bilen kom ingen Neo så det var bara till att ge sig ut och leta. Vad hopplöst det är att leta efter en hund som är döv. Konstigt också för han sticker ju aldrig har "försvinner" bara i sin lilla värld mellan varven. Det kan vara en fläck som han blir stående vid eller nått liknande. Hur som helst så började jag gå rundan igen men noterade en plats där det var väldigt mycket fåglar så jag styrde kosan tid istället. Mycket riktigt så hittade jag och tjejerna snart urtagsplatsen för en älg som skjutits i lördags. Men någon Neo hittade vi inte.

Då tjejerna var så intresserade av alla dofter så gick jag tillbaka med dem till bilen och letade själv. Korparna och kråkorna tog ju mumsbitar med sig och smaskade uppe i träd runt hygget. De kan ju ha tappat någon mumsbit var som helst så det vara bara att leta. Ingen Neo gick dock att återfinna.

Tog därför bilen och åkte bort längst bort efter vägen där jag kommit upp ur skogen och gick sedan bakvägen, samma runda som jag gått tidigare. När jag kommer tillbaka bara 100m från startplatsen står plötsligt Neo där och se hur oskyldig ut som helst. Mätt kan jag dock tänka mig att han var... 1,5 timma tog denna strapats och jag var måttligt glad...

Hem och lämnade hundarna och kastade i mig lite mat innan jag var tillbaka på jobbet igen.

Efter jobbet blev det en lång koppelpromenad i mörkret å då gick hundarna sååå fint. Nån träning blev det inte i dag då jag somnade i soffan efter middag och Götakanal...

Inga kommentarer: