onsdag, november 21, 2012

Fotografering

Direkt på morgonen fixade vi till lite i huset inför fotograferingen som ska ske idag på förmiddagen. Överkasten på sängarna är tvättade och dessutom har vi plockat bort lite kläder, hundbäddar och annat. Ska bli spännande att se hur vårt hus kommer att presenteras när det kommer ut på hemnet.se.

Hundarna fick följa med i bilen för att inte smutsa ner hemma. Vid 11 åkte jag upp i skogen så att de fick springa av sig och lunchrastas i dagsljus. Tyvärr vittrade de, vad jag tror är urtagsplatser från älgjakten, så jag ville inte ha dem lös i rädsla för att de skulle dra iväg. Hade verkligen inte tid att springa efter hundar idag så det blev koppel på istället. Henke åkte direkt hem för att ta emot fotografen så att de kunde komma igång. Precis när han var hemma så kom Eltel för att felsöka varför vår telefon inte fungerar. Det visade sig att det var vår telefon som förmodligen kortslutit sig så nu blir det till att köpa nya telefoner. Precis det som vi tänkt önska oss i julklapp... Vi kanske kan hålla ut ;) Hur som helst så fotograferades det så nu ska det bli intressant att se hur vårt hus kommer att se ut på bild.

När jag kom hem från jobbet vid 17:30 så tog jag Vinna och Humla på en promenad, Henke gick med Neo. Så smidigt det gick med bara brudarna!!! Vi promenerade till golfbanan så där fick Vinna härja lite med Humla så innan vi kom tillbaka på vägen igen så var båda helt slut. Var väl ute i en dryg timma vilket känns skönt.

När jag kom hem hade Henke hunnit förberede lite inför middagen så den åkte in i ugnen sedan satt vi och gick igenom foton på huset och objektsbeskrivningen och mailade det till mäklaren. I morgon kommer huset ut... tror jag...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser riktigt bra ut.
FL