tisdag, januari 21, 2020

Apportering och toto

På förmiddagen satt jag i möte fram till 10 och sen var jag och Mats ut och tittade på en deponeringsplats efter hala grusvägar.

På lunchen fick tjejerna plocka in varsitt sök i skogen vid jobbet och direkt när arbetsdagen var slut åkte vi till totohallen. Där blev det fotträning, stadgeträning och fjärrdirigerings träning för Vinna och Esset fick träna på att försöka vara lugn trots närmande personer och hundar. Extremt svårt tycker Esset om hon bara ska vara. Får hon en uppgift så är det easypeasy… Skönt att vara och träna i totohallen när det råder halvstorm ute.

När jag kom hem från totohallen var jag lite frusen då var det skönt att komma hem till ett väl uppvärmt hem där Henke gjort några brasor i kaminen. God middag med Risotto blev det också.

Kvällsunderhållningen var Sveriges match mot Ungern i handbolls VM. En match som egentligen inte betyder så mycket eftersom Sverige inte kan gå till semifinal men prestige spelar också in. En bra match blev det i alla fall som Sverige till sist vann med sex mål.

Inga kommentarer: