lördag, januari 25, 2020

Vinnas egentid

Idag åkte jag iväg till Färila och gav Vinna egentid med matte och träning på den nivå hon befinner sig på. Det uppskattades av både mig och Vinna och hon var riktigt duktig.

En härlig träning hemma hos Mona som lagt upp stationer med markering, dirigering, närsök och sök.


Före träningen fikade vi hemma hos Mona och jag avslutade träningen med Gulaschsoppa hemma hos Mona. Övriga tränade vidare efter lunch men efter 2 timmars intensiv träning tyckte jag att det räckte för Vinna så vi åkte hem till Hudik igen efter att första ha stannat till och köpt Björks pytt i panna som jag fått rekommendation om.

Hemma i hudik tog jag med Esset med ut i skogen. Hon fick ta in ett sök och fick dessutom för första gången en kort dirigering där hon aldrig sett utläggningen. Fick sedan ta en markering innan vi avslutade med en promenad där hon fick röjja fritt i skogen.

På kvällen grillade Henke Ytterlår så det blev dagens middag efter att först ha ätit en klassisk 80-talsförrätt med avokado och räkor.

Trött på kvällen och sov långa stunder men såg såklart Stjärnorna på slottet och före det bronsmatchen i handbolls VM mellan Slovenien och Norge.

Inga kommentarer: