fredag, januari 10, 2020

Årets första arbetsvecka till ända…

Perfekt att börja året med en kort arbetsvecka efter en hyffsat lång ledighet. Ännu kortare blev den ju i och med att jag flexade ut i går vi lunch också.

Idag på lunchen blev det en lugn promenad med tjejerna inne i bostadsområdet på Håsta. Esset är som en iller när man är ute med henne så måste försöka få henne lite lugnare. Det blev en skön promenad!

Efter jobbet så åkte jag direkt till totohallen. Där blev det full fokus på lydnad och jag testade alla momenten i startklass med Esset och alla momenten utom vittring i klass 2 med Vinna. Körde först momenten bara för att kolla om de kunde dem. Flera moment var nya för Esset såsom hopp, fjärrdirigeringsmoment, hela momentet apportering och hela momentet inkallning men det funkade även om såklart inte alla moment sitter perfekt ännu.

Vinnas del så funkade alla momenten men hon var lite het första gången på dirigeringsapporteringen och sen har vi ju fjärrdirigeringen som ju funkar sisådär då hon chansar ibland.

Hur som helst blev det en bra träning och jag tror jag var i hallen i närmare 1,5 timmar och tränade flitigt hela tiden eftersom jag var helt själv.

Väl hemma blev det en lugn och skön kväll med fläskfilegryta och handbolls EM med matchen mellan Sverige och Schweiz som blev en riktig promenadseger.

Inga kommentarer: