torsdag, januari 23, 2020

I will survive…

På vägen spelades låten som taggar en och får en att inse att det snart är helg.

Idag kunde jag fokusera på att arbeta bort ärenden som kommit in i år. Inga möten inplanerade på hela dagen.

Gick en lite längre promenad med tjejerna på fikat och när jag sen fick en ny kallelse till blodgivning så tänkte jag att den tiden ska jag ända direkt. Då ser jag att det finns en ledig tid om 7 minuter så jag bokar den och kastar mig iväg. Perfekt då var den uppgiften fixad för detta gången.

Hann göra ett antal ärenden så jag inte behövde ta lunch eftersom jag ju fick dubbla fika med mackan på blodgivningen. En skogspromenad där tjejerna fick ta in varsitt sök med 5 dummiesar blev det i alla fall på lunchen.

Min lunchlåda åt jag på eftermiddagsfikat och efter jobbet åkte jag direkt till Totohallen efter att första ha rastat tjejerna tillsammans med EvaLotta.

I totohallen tränade jag fotgående med båda tjejerna samtidigt som jag kastade dummiesar. Jag skickade sedan tjejerna på apporterna växelvis. Gjorde det väldigt lugnt så det gick väldigt bra. Inga knallningar eller annat. Bravo!

När jag sedan växlat över att köra en och en hund så kom Maria och Mats med sina Malinoiser. Då fick både Vinna och Esset köra mycket fotgående. Esset fick också träna lite lugn och ro när Maria kom fram till oss och det fixade hon för första gången gallant. Platsliggning började vi också träna. Korta stunder och dessutom återgångar och att hon ska ligga kvar när jag ställer mig brevid. Hon fattade snabbt och gjorde det väldigt bra.

Vinna fick träna fotgående som jag tror är hennes favoritmoment nu. Konen, fjärrdirigering och dirigeringsapportering blev det för hennes del. Mycket bra jobbat även av henne idag.

Kom hem klockan 18:30 och då hade Henke fixat en morotssoppa och vitlöksbröd så det blev en god middag och sen slappade/sov jag i soffan fram till Sverige mot Norge som faktiskt är riktigt roligt särskilt när de pratar om åkarnas liv men också när straffen ska delas ut.

Inga kommentarer: