söndag, juni 14, 2020

Baddag och trädgårdsfix

Fantastisk värme och idag vaknade vi i vanlig tid igen. Var hemma och tog det lugnt fram till efter kl.10 då det ev skulle bli jobb under dagen. Lite senare fick jag klartecken att jag inte behövde jobba.

Strax före kl. 11 tog vi en promenad bort till Drevisfjärden. Där blev det bad både för mig och tjejerna. Å nu var det riktigt varmt och härligt i vattnet så man kunde ligga i och simma. Termometern visade på 21 grader ett par decimeter under vattenytan.

När vi kom hem fortsatte Henke med att installera solcell på husvagnen medan jag tog tag i att rensa mellan plattorna på framsidan. Slitigt och jobbigt men tog nästan 3 timmar innan allt var klart men vilken skillnad det blev!!!


Satt i solstolen en stund på eftermiddagen och sedan blev det ytterligare en promenad till Drevis. Den här gången premiärbadade till och med Henke.

Till middag gjorde vi club sandwich dvs grillat kött på grillat bröd med pommes och andra tillbehör. Självklart satt vi ute fram till klockan 21 då vi flyttade in för att se lite tv.

Inga kommentarer: