lördag, juni 20, 2020

Midsommardagen

Gårdagens miss var att Cia och Per-Erik glömt att fylla vatten i husvagnen på vägen upp. Ett misstag som lätt fixades genom att åka gamla skolan med dunkar.  Dagens missöde var att deras batteri var urladdat och det är svårare att ordna när det inte finns ström. Å andra sidan är det bara belysningen som kräver ström och uppe i Jämtland den här tiden på året med klart och fint väder behövs ingen belysning så det var också rätt överkomligt.

Vi badade och gjorde sedan en utflykt upp till ett berg. En kort promenad och en vidunderlig utsikt men dessa knott och bromsar....

Vi åkte tillbaka till stugan och spenderade några timmar i badet istället.

Till lunch blev det panerad abborre och potatismos på bryggan. Snacka om lyxlunch!


Vi skulle ta en liten eftermiddagsvila efter badet. En bra idé som inte visades sig vara så bra. Temperaturen i husvagnen visade trots öppna fönster och nedrullade gardiner på 34 grader. Efter en timma var jag helt slut och halvt panikslagen. På med bikinin och ner i vattnet. Guuuuud så skönt!

På kvällen blev det grillat och rester efter sillunchen och senare på kvällen dök halva byn upp på fyrhjulingar och bilar så vi blev ett gäng på 15 personer där vid lägerelden. Detta blev den senaste kvällen, den som skulle bli tidig eftersom vi ska åka hem i morgon. Vi kom i säng först vid 03-tiden.


Inga kommentarer: