torsdag, juni 04, 2020

Solig arbetsdag och apporteringsträning

Idag stannade jag hemma hela dagen och jobbade med skrivelser och annat. Fint väder möjliggjorde åter igen att jag kunde sitta ute stora delar av arbetsdagen.

På lunchen tog jag med tjejerna bort till den lilla “pölen” i skogen där de gick apportera några gånger för att blöta ner sig.

Efter arbetsdagen kl. 16 blev det en promenad innan jag åkte iväg för träning. i Forsa. Stannade först till på jobbet och scannade lite papper som ska skickas till lantmäteriet. Passade också på att kratta bort alla kottar och pinnar som blåst ner i hundgården.

Åkte sedan vidare till Forsa för att invänta Ann och under tiden blev det telefonsupport med mamma.

Träningen gick bra, svårighetsgrader blev kanske lite för stor för Esset som fick ta 50-60 meters markeringar i kuperad terräng och dolda nedslag. Långa linjetag till målområden från annat håll än det vi la ut. Hon klarade alla övningar även om ett par linjetag blev lite svåra och fick göras om. Esset körde i par med Malin och Molle.

Efter det kördes Vinna tillsammans med Anns flat Dex. De gjorde samma övningar men lite annan ordning där VInna ibland fick se en markering, ta en dirigering för att sen hämta markeringen. Hon skötte sig exemplariskt och gjorde väldigt fina jobb.

På vägen hem stannade jag till och köpte Pizza då klockan hade hunnit bli 20.30 och Henke jobbade på med båten och polerade den.

Somnade i soffan vid 22-tiden tror jag…

Inga kommentarer: