torsdag, juni 18, 2020

Midsommartripp

Sista dagen av jobb på hemmaplan för denna gången. Värmeböljan håller i sig och idag var det så varmt att jag faktiskt inte satt ute och jobbade någonting. Däremot intogs frukost och lunch utomhus.

Klockan 14:30 gjorde jag kväll och då gick jag ut med kläder till husvagnen och la spår till hundarna i denna värmen. Blev korta spår och dessutom fick de bada första. Både skötte sig alldeles utmärkt och var nöjda med de jobb de fått.

Klockan 16 rullade vi iväg mot Vängel i Ramsele kommun. Där ska vi, liksom i fjol spendera midsommarhelgen. Förutom Johan och Johanna som har stugan så kommer även Cia och Per-Erik dit med sin husvagn. De anlände före oss så det var lite trångt att ta sig ner när vi kom. Henke fick backa hela vägen efter den smala långa grusvägen men det skötte han alldeles utmärkt.

Första missöder för helgen uppdagade sig efter bara en timma då det visade sig att gasoltuben tog slut. Det innebär att vi inte hade någon kyla i kylskåpet. Tur att vi hade infrusna petflasker så vi skulle klara maten över natten. I morgon får vi lösa problemet.

Nästa missöde var Esset som stötte till en stubbe där en flaska skumpa var placerad. Den föll såklart rakt ner på ett glas som kraschade. Tur att vi hade så många flaskor allt som allt...

En varm och härlig första kväll som spenderades vid bryggan med bad, tilltugg och god dryck. Kvällen avslutades vid 01:30 då alla kröp in till sig.

Lite bilder från dagen....





Inga kommentarer: