måndag, juni 22, 2020

Ny arbetsvecka

Det börjar bli tunt med folk på jobbet nu. Dels så jobbar ju halv gänget hemifrån och dels så börjar folk gå på semester.

Värmeböljand fortsätter och det är tur att hundgården på jobbet ligger helt i skuggan. Hundarna får vara i den på förmiddag men sen åker jag hem med dem på lunchen. Blir lite längre luncher men då går vi ju promenad och de veckor jag är hemma så blir i gengäld luncherna betydligt kortare.

Idag hade vi intervjuer till en tjänst som vi har ute och så idag var det ändå en del folk på jobbet. Trevligt att få ett uppdatering från alla både om midsommarhelgen men också om vad som händer i övrigt på jobbet.

Direkt efter jobbet åkte jag till Delsbo med tjejerna. Tanken var att vi skulle träna vid en tjärn där det är små öar. Precis när vi anländer kommer det dock en person som säger att de inte vill att vi tränar hund här eftersom det finns lomm i tjärnen. Nähä... Var åker vi då?

Hamnade vi Dellens strand och tjejerna fick en fin träning men det blev onödigt mycket bilåkande i förhållande till träningstid. Men det blev ändå en trevlig träning och även lite fika och snack.

Middagen intogs när jag kom hem, först klockan 22:30 vilket fick till följd att jag inte kom i säng förrän efter midnatt men då var det svalt och skönt i sovrummet med bra strax över 20 grader.

Inga kommentarer: