lördag, juni 13, 2020

Sovmorgon och heldagsjobb

Det var många år sedan jag och Henke sov längre än till kl. 8 men idag hände det och vi vaknade bägge två först klockan 9:30.

Uppstigning, samtal med Maggan och sedan väntade samtal från SVT som ville göra ett reportage om trängselkontrollerna i helgen. Efter det så skulle de också ha in en bild av mig så då fick Henke aggera pressfotograf för bilden skulle vara ett liggande foto, bilden skulle vara högupplöst. En halvkroppsbild med neutral bakgrund, utan märkesreklat på kläder och utan skuggor i ansiktet. Bilden skulle mailas in inom en halvtimma. Phu! Jag som just vaknat men vi fixade det också…

Efter en kort rastningspromenad med tjejerna åkte vi iväg för att hämta jobbdatorn och sedan var det direkt hem. Blev sittande med skrivelse, kontakt med kollegor och smittskyddsläkare fram till klockan 17:30. Var inte ute nått på hela dagen trots fantastiskt väder!

Men efter klockan 18 blev det i alla fall en promenad genom byn, bus på gården med tjejerna och sedan god middag på altanen men  innan det en kallt glas mousserande.


Tur att det är fint väder på kvällarna också så att man kan ta igen lite “missad tid” från dagen.

Inga kommentarer: