torsdag, juni 25, 2020

Vilken värmebölja!!!

Det har varit varmt i över två veckor nu men idag var det verkligen rekord. Jag är så tacksam för att vi har AC på jobbet för temperaturen inne på kontoret är riktigt skön. Som varmast på förmiddagen när solen ligger på mitt fönster. Då blir det nästan 24 grader inne men annars ligger temperaturen på runt 21. Ute däremot är det betydligt varmare och jag lider med hundarna som trots att de ligger i en hundgård som är helt i skuggan måste stå ut med 32 grader.

Självklart fick de bada på lunchen och sen fick de stanna hemma. Inne hos oss var det 24 grader så svalare än utomhus i alla fall. När jag kom hem från jobbet hade temperaturen stigit till 26 men fortfarande svalare än utomhus i alla fall.

Blev lite apportering för tjejerna nere vid grillplatsen och sen promenerade vi till Drevis där vi badade allesammans. Var nog närmare 28 grader i vattnet så riktigt härligt.

Till middag blev det rostbiff och potatissallad och parmaskinkainlindad sparris samt vattenmelon. Solen var bakom träder precis när vi satt ute och åt och det var faktiskt riktigt skönt.

Vid 20:30 gick vi in och jag hoppade in i programmet Sommar med Ernst man hann nog bara se 5 minuter sen sov jag. Å sov det gjorde jag resten av kvällen tills Henke väckte mig. Då gick jag till sovrummet och somnade direkt igen men vaknade vid 4 tiden av att jag nog var utvilad men också då det nu hade blivit lite varmt, 26 grader till skillnad från när vi la oss då det var 22. Två vuxna och två hundar värmen upp rummet uppenbarligen....

Inga kommentarer: