onsdag, juni 17, 2020

Åska och dyr inspektion

Idag vaknade vi till kraftiga muller av åska och enligt uppgift från de som var ute vid den tidpunkten så hade det blixtrat ordentligt också. Både vi och hundarna sov oss dock igenom detta även om vi fortfarande hörde muller när vi klev upp. Då regnade det dessutom ordentligt också, riktiga åskskurar.

Jobbade på fram till kl.8:30 då vi hade miljömöte. Förberedde under tiden en inspektion som ska genomföras under veckan och sedan blev det lite rapportskrivning innan lunch.

Vid lunch blev det en promenad med tjejerna och sen åkte jag iväg och gjorde ärenden på systembolaget och levererade rabarber till en intressent. Direkt efter lunch blev det en inspektion. Jag var ouppmärksam på en skylt i en häck resulterade i 500 kr i parkeringsböter under tiden.

När inspektionen var klar åkte jag till jobbet för att skriva ut ett papper som skulle lämnas in och passade samtidigt på att fika med lite kollegor.

Väl hemma blev det jobb ytterligare ett tag fram tills Henke kom hem från jobbet och midsommarhandling. Då gjorde vi bottnar för dels en räk- och laxtårta och dels en kolatårta.

Klockan 18 åkte jag till klubben och tränade lite rallylydnad och lydnad med både Vinna och Esset. Vinna var riktigt duktig och lagom taggad idag och Esset var riktigt duktig och fick testa lite nya  övningar. För första gången blev det träning i spöregn, bara det är nyttigt för det gör jag ytterst sällan.

När jag kom hem hade Henke färdigställt räktårtan och jag gjorde klar kolatårtan och gjorde nubbesallad innan vi åt middag.

Efter det var jag helt slut somnade i soffan vid 22-tiden.

Inga kommentarer: