fredag, juni 12, 2020

Heldagsjobb och trängselkontroller

Riktigt fint väder även idag. På förmiddagarna sitter alla vi som är på plats på jobbet ute och fikar å då är såklart hundarna också med. Härligt att hundgården ligger i skuggan så de hade det skönt där fram till lunch då jag åkte hem och gick en promenad och lämnade dem hemma.

Gjorde ett lite tidigare avslut idag eftersom jag visste att det skulle bli mera jobb i natt.

Hemma blev det en promenad med tjejerna genom byn och självklart så fick de bada av sig innan vi gick. Det är varmt nu för framförallt Vinna som har massor med tjock päls.

Klockan 19.30 blev det vinprovning av mousserande viner. Blir bara lite smuttande för mig eftersom jag skulle iväg och jobba vid 23-tiden.

Efter middag, som idag bestod av vinmarinerad kassler i paprika och vinsås samt ris. Tack och lov piggade jag på mig efter middagen. Tur när man ska iväg och jobba….

Klockan 22:45 åkte jag in till stan och möttes upp av Staffan. Idag skulle nya trängselkontroller genomföras med anledning av Covid-19. Trodde att det skulle vara massor med folk ute med tanke på att det är studenten och vädret är helt fantastiskt men det var lugnare än vi trott. Trots detta har vi ett ställe där de inte klarar av att förhindra trängsel vilket kan få konsekvenser både för restaurangen och såklart smittspridningen

När jag kom hem strax efter klockan 01 blev det ett glas mousserande och en smörgås med räkor.

Inga kommentarer: