söndag, juni 28, 2020

Hanna och Penny dominerar!!!

Vaknade tidigt och kände mig varm. Lyckades inte riktigt somna om men låg i alla fall kvar fram till klockan 9. Tog tempen och termometern visade på 37,8!!! Nej ska jag få feber nu???? Klädde mig och gick en promenad med tjejerna och då gick temperaturen ner så det var nog helt enkelt så att det var enormt varmt i husvagnen. Den här lilla krabaten satt i veden  på morgonen....

Efter frukost så tog vi en promenad till ett vindskydd som byggts i vår på en holmen ute i den våtmark som man återställde för några år sedan. Det blev en varm och längre promenad än vi räknat med å dessutom hade det växt upp brännässlor och nässlor och annat så det var ingen höjdare även om det var skoj att nu fått se bygget. Jättefint men kommer nog att användas mera vintertid då det är lite mera lättillgänglig då området sommartid används som bete för  djur så det är som en liten labyrint att bara ta sig dit nu med alla stängsel och hagar.

Hanna, som under tiden vi var ute och promenerade, gjorde premiär i lägre klass spår. Förutom fullt på spåret så gjorde hon en jättefin lydnad och blev de enda som fick uppflyttningsresultat så hon placerades som enda “icke brukshund” som nummer ett. Stort grattis Hanna, som nu har Penny som är “högre hund”. Grymt imponerade över dem! De har verkligen visat stor bredd och kunnande i allt som de startat på….



Väl tillbaka vid huset blev det vätskepåfyllning och sedan krämlunch innan vi packade oss ihop för att åka hem då båtspekulanten än en gång meddelat att han vill komma och titta på båten. Tror ni att han kommer???? Nä… nu frågar han om han kan komma i morgon istället…

Blev en kort promenad med tjejerna när vi kom hem och sen packade vi upp, duschade och vilade en stund och sen genomförde vi ytterligare en promenad. Den var inte lång men rätt intressant.  Ett sällskap var och hade varit nere vid grilllplatsen större delen av dagen. Vi promenerade efter bäcken och in i skogen och där, mitt i skogen, väldigt dolt hade någon slagit upp ett tvåmannatält. Mycket märklig plats! Vi promenerade vidare och i diken på täkten ser vi ett rådjur med två små kid. Tur att tjejerna vad kopplade för de väckte ett stort intresse.

På kvällen blev det sedan lite tv titt innan det var dags att krypa till sängs.

Inga kommentarer: